PENDAFTARAN AFFILIATE WELOVEQURBAN

Selamat Datang ke Ruangan Pendaftaran Affiliate WELOVEQURBAN. Sistem ini bertujuan untuk memberi ‘Reward’ kepada anda apabila anda mempromosikan semua produk yang dianjurkan di bawah WeLoveQurban yang akan berlangsung sepanjang bulan dan juga sepanjang tahun. Setiap bulan pihak WeLoveQurban akan mengadakan Program Aqiqah dan yang terutamanya adalah Qurban Haji untuk setiap tahun, maka anda berpeluang untuk mendapat pendapatan untuk setiap bulan, setiap tahun. Copywriting juga diberikan hanya di dalam Group Whatsapp.

LANGKAH 1 : SILA DAFTAR TERLEBIH DAHULU DI BAWAH SEBAGAI AGEN AFFILIATE DAN SEMAK EMAIL ANDA SELEPAS PENDAFTARAN SAMA ADA DI INBOX ATAU SPAM

 • AFFILIATE REGISTER

Sila daftar untuk menjadi Agen AFFILIATE. USERNAME adalah LINK URL ANDA yang anda akan gunakan semasa menjalankan pemasaran nanti. Sila pastikan anda tidak terlepas pandang penggunaan Huruf Besar atau huruf Kecil yang dimasukkan oleh anda kerana ia akan menjejaskan Link URL anda nanti.


Register a new affiliate account

LANGKAH 2 : LOGIN SELEPAS ANDA DAFTAR AFFILIATE DAN ANDA BOLEH MELIHAT LINK URL AFFILIATE ANDA. AFFILIATE LEADERBOARD ADALAH PAPARAN TOP AFFILIATE YANG BERJAYA MEMBUAT JUALAN MELALUI LINK AFFILIATE MASING-MASING

 • AFFILIATE LOGIN & DASHBOARD
 • AFFILIATE LEADERBOARD
 • TERMA SYARAT AFFILIATE

Hi ,


Log into your account

Lost your password?

YOUR COMISSION RATE :


TOP  10 AFFILIATE :

 1. Abdul Somad Ismail
 2. Adnan Kamaruddin
 3. Khamsiah Yacob
 4. Syed Muhammad ammar bin syed malick
 5. AF
 6. AQSP
 7. Norazrol Bin Baharuddin
 8. Mohd Hakime Bin Mohamad
 9. Azman Talib
 10. Muhammad firdaus bin mukhtar

TERMA SYARAT AFFILIATE


 • Agen Affiliate dikehendaki menggunakan link Affiliate sendiri semasa proses pemasaran dijalankan. Sila Login terlebih dahulu untuk mendapatkan Link Affiliate masing-masing.
 • Agen Affiliate boleh mempromosikan link affiliate masing-masing di mana-mana media sosial seperti Facebook, Instagram, Whatsapp.
 • Agen Affiliate dilarang membuat SPAM semasa menjalankan pemasaran dan pihak Admin berhak membatalkan penyertaan Agen Affiliate yang melakukan SPAM.
 • Hanya Link Affiliate yang terakhir sahaja yang berjaya membuat jualan akan dikira sebagai Komisyen walaupun pihak pelanggan klik pada Link Affiliate yang lain.
 • Agen Affiliate akan menerima RM30 UNTUK 1 BAHAGIAN LEMBU QURBAN / AQIQAH, RM210 UNTUK 1 EKOR LEMBU, RM50 UNTUK 1 EKOR KAMBING QURBAN / AQIQAH dan RM12.50 UNTUK 1 BAHAGIAN PAM AIR.
 • Pembayaran Komisyen Affiliate akan dibayar setelah sesuatu program tersebut tamat.
 • Pihak Admin tidak akan melayan jika pihak pelanggan anda tidak menggunakan link Affiliate anda semasa membuat pembayaran sama ada terlupa, terlepas pandang atau apa sahaja alasan. Sistem Affiliate akan mengesan link Affiliate yang berjaya sahaja.
 • Pihak Admin berhak membuat sebarang perubahan nilai Komisyen bergantung pada situasi semasa tanpa sebarang notis. Anda hanya perlu semak di ruangan ini sahaja.
 • Sebarang perubahan semasa lain akan dikemaskini di ruangan ini dari semasa ke semasa.

LANGKAH 3 : SILA JOIN GROUP WHATSAPP DENGAN KLIK BUTANG JOIN DI BAWAH UNTUK SEBARANG SUPPORT TENTANG AFFILIATE. PASTIKAN ANDA DAFTAR TERLEBIH DAHULU SEBAGAI AGEN AFFILIATE. PIHAK KAMI BERHAK MEMBUANG KELAYAKAN ANDA DI DALAM GROUP WHATSAPP JIKA DIDAPATI ANDA TIDAK MENDAFTAR SEBAGAI AGEN AFFILIATE TELEBIH DAHULU

LANGKAH 4 : ISI MAKLUMAT NO AKAUN DI BAWAH. PIHAK WE LOVE QURBAN AKAN MENGHUBUNGI ANDA DALAM TEMPOH 3 HARI UNTUK PENGESAHAN MAKLUMAT DAN PEMINDAHAN WANG KOMISYEN KE AKAUN ANDA, ADALAH DALAM TEMPOH 14 HARI WAKTU BEKERJA SELEPAS PENGESAHAN DIBUAT. SEBARANG PERTANYAAN, SILA HUBUNGI CIK ANIS DENGAN KLIK DI SINI

ISI MAKLUMAT YANG BETUL

 

MAKLUMAT AKAUN BANK ANDA

 

PENGESAHAN